Sopar gastronòmic de l'Anoia Cuina

06/08/2013
  • Els professionals comptaran amb la col·laboració dels alumnes que cursen auxiliar d’hostaleria, cuina i serveis de restauració.

    L’associació gastronòmica “L’Anoia Cuina” organitza el seu primer sopar gastronòmic el proper divendres 26 d’octubre, a les 9 del vespre, a les 8 cadires. El sopar de tardor, que porta com a lema “Temporada de bolets, del bosc a la taula”, constarà de vins i caves dels grans cellers de la comarca i de 23 elaboracions a càrrec dels restaurants i pastisseries de la comarca i amb la col·laboració dels alumnes del curs de formació ocupacional d’auxiliar d’hostaleria, cuina i serveis de restauració de l’Escola Pia que oferiran el seu suport amb tasques d’ajudant de cuina i de cambrer. La trobada està oberta a tothom, té un cost de 100€ per persona i s’ha de fer reserva prèvia trucant al telèfon 686200325.

    L’Anoia Cuina és una associació gastronòmica que treballa per recuperar els productes del nostre territori. La voluntat és dinamitzar el sector a partir de la promoció del producte autòcton, per això ”L’Anoia Cuina” té com a objectius treballar amb productes de temporada, obrir la gastronomia a la gent, promoure els restaurants i establiments de grans idees relacionats amb la comarca, crear una cultura gastronòmica autòctona de l’Anoia, recuperar productes i llavors, activar la nostra comarca, atreure gent interessada i especialitzada en el sector, incorporar els productes de la comarca als nostres restaurants i als nostres establiments, i crear i formar una implicació directa  entre productors, elaboradors i consumidors.

    L’associació va néixer del neguit d’uns restauradors preocupats pel consum excessiu de productes de fora de temporada i de productes exportats d’arreu del món en detriment del producte de la terra.  Segons “Anoia Cuina” la qualitat es troba en el pagès, l’agricultor, l’elaborador, el caçador o el boletaire de la comarca. Però això cal donar-ho a conèixer, cal culturitzar la cuina de la comarca i fer que el consumidor descobreixi mitjançant el paladar els grans plaers que dóna la terra.

    Tot i que l’associació està oberta a rebre nous membres del sector, actualment “L’Anoia cuina” la formen els següents establiments: Restaurant Cal Jeroni, Restaurant Nou Urbisol, Les 8 Cadires, Restaurant Les Olles, Pastisseria Targarrona, Restaurant Tall de Conill


Vols ser el primer en deixar la teva opinió?

Regístrate con nosotros y así podrás crear tus comentarios, contar tus experiencias y participar en nuestro blog.

cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.